Puppies 2021

Vi har redan så många valpförfrågningar att vi nu inte tar emot fler inför sommarens valpkull 2021. Det är mycket svårt att prioritera bland alla men vi kommer att utgå ifrån de familjer som har de bästa förutsättningarna att ta emot en valp. Vi vet inte ännu hur allt går, man får vara ödmjuk inför livet, men hoppas så klart på valpar sommaren 2021.

Ni som önskar valp och står redo att ta kontakt med oss, ber vi återkomma inför vår kull med vår ljuvliga Angel våren 2022. Angel hittar ni här på Barbet Bay´s Enchantment Angel Eyes.

Angel Eyes
Angel Eyes

2 thoughts on “Puppies 2021”

  1. <3 Som vilken "graviditet" som helst, så är det mycket som ska stämma från början till slut. Och som vilken mormor(dig då Kristina hi hi) som helst så är väl de flesta jätte nervösa. Så jag vill bara önska er alla lycka till. Många positiva tankar så är jag övertygad att ni fixar detta hela vägen. Lycka till!!! <3

  2. Hej Kristina !
    Jag har tidigare varit i kontakt med dig ang. valpkullen sommaren 2021. Jag längtar såå mycket efter den för mig så efterlängtade valp. Hoppas allt går bra och väntar spänt på hur parningen utlöper.
    mvh
    Carin Karlsson, Västerås

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *